De centrale ruimte

 

Centraal in onze Bed & Breakfast is de gezamenlijke ruimte. Beide kamers komen hierop uit en hier kunnen de gasten en wijzelf elkaar ontmoeten. In de centrale ruimte wordt dagelijks het ontbijt geserveerd, maar u kunt als gast uiteraard ook aangeven dat u op de kamer wenst te ontbijten.

 

De ruimte heeft de beschikking over een koffiemachine waar u vrijelijk gebruik van kunt maken. Hiermee is het mogelijk om diverse koffie's te bereiden, van espresso tot cappuccino. Met de waterkoker kunt u thee of een kop soep maken. Daarnaast biedt de koelkast allerlei verrukkelijkheden waar u gebruik van kunt maken.

 

 

In de centrale ruimte vindt u ook informatie over bezienswaardigheden in de buurt en kaarten van de omgeving. Wanneer u iets specifieks wilt weten over een bestemming, laat het ons weten, wellicht dat we u op weg kunnen helpen. Wij zijn gastheer van het Nationaal Park Drentsche Aa en willen u graag informeren over de bezienswaardigheden in de nabije omgeving. Wist u dat er al op ruim anderhalve kilometer een hunebed is te vinden? En op 10 fietsminuten bevindt u zich in het Kniphorsterbos, één van de belangrijkste archeologische gebieden van Nederland. Ruik de historie, en geniet van de prachtige omgeving, het ligt allemaal onder handbereik vanuit uw kamer!